Dolmans Facilitaire Diensten en SVS vervolgen samenwerking

Dolmans SVS

Dolmans Facilitaire Diensten laat in 2014 weer minimaal negentig medewerkers opleiden door SVS. ‘Bij voorkeur zelfs meer dan honderd’, vertelt Elza Bakker, Manager Personeelszaken bij Dolmans.

Vorig jaar volgden al negentig medewerkers van Dolmans de Basisopleiding Schoonmaken van SVS. Bakker benadrukt dat Dolmans het belangrijk vindt dat de medewerkers niet alleen worden getraind in vaardigheden, maar ook in verantwoord omgaan met de arbeidsomstandigheden. ‘Zo blijven medewerkers langer vitaal in onze organisatie en zo garanderen we kwaliteit en continuïteit bij onze opdrachtgevers. Wij kiezen hierin voor opleider SVS, omdat het een professionele organisatie is die meedenkt over het uitvoeren van opleidingen binnen het beleid van onze organisatie’, aldus Bakker.

Een-op-een-aandacht

Bakker was zelf aanwezig bij de allereerste SVS-lesgroep binnen Dolmans. ‘Daarna zijn de groepen begeleid door de eigen direct leidinggevenden, rayonmanagers of objectleiders. Onze medewerkers vinden deze een-op-een-aandacht zeer prettig en voelen zich hiermee meer gewaardeerd.’

Informatie: www.svs-opleidingen.nl en www.dolmans.com

Reageren?