Nieuwe benadering van schoonmaakwagens

Reflex

Professionele schoonmaakwagens bestaan in vele uitvoeringen; elk met een eigen geschiedenis. Eén ding hebben ze gemeen, ze komen voort uit schoonmaaktaken. Begonnen als water- en afval vervoer, zijn ze nauwelijks aangepast aan de door de jaren heen toegenomen facilitaire taken; het zijn nog steeds gewoon schoonmaakwagens.

Van veel wagens is de gebruikshistorie af te lezen, al of niet versierd met kleuren en logo’s van de producent. Wilt u dat uw schoonmaakbedrijf zo gezien wordt door uw opdrachtgevers? Schoonmaakwagens zijn vaak sluitpost op de begroting; alsof ze onvermijdelijk zijn, want ; ‘zolang ze rollen, moeten ze nog maar even mee’. Past dit bij uw bedrijfsimago?

Reflex Systems en het moederbedrijf Rekola OY Trolley Systems komen met een compleet nieuwe benadering. Want met de toename van pre-wetting microvezel concepten, komt er veel ruimte op de wagens beschikbaar. Ruimte die commercieel benut kan worden voor toenemende, renderende facilitaire taken.

Door benchmarken en inzet van nieuwe materialen plaatst Reflex Systems de facilitairwagen anders op de bedrijfskolom; de vraag rechtvaardigend: zijn aanschaffer en schoonmaakbedrijf in de toekomst nog één en dezelfde partij?

Geen zorg om desinvesteringen, want de facilitairwagen kan elk moment omgebouwd, uitgebreid, ingekrompen worden. Eén frame geschikt voor elke projectgrootte en –soort; geschikt voor vele wisselende gebruikers en investeerders.

Informatie: www.reflexsystems.net 

 

Reageren?