EW Belgium gaat Nederlandse ambassade schoonmaken

Ambassade EW

Vanaf deze week start EW Facility Services haar dienstverlening bij de Nederlandse Ambassade in Brussel (België). De facilitair dienstverlener is verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud en de glasbewassing van het 10.000 vierkante meter grote pand.

De keuze voor EW Facility Services baseerde de opdrachtgever op het resultaatgerichte dienstverleningsconcept dat de facilitair dienstverlener tijdens de offertefase presenteerde. Naast de gegarandeerde technische- en belevingskwaliteit is met name gastvrijheid een belangrijk gunningscriterium geweest tijdens het traject.

Dat gastvrijheid een steeds belangrijkere rol speelt tijdens offertetrajecten merkt ook Kris Calle, Directeur EW Belgium, op: ‘We zien steeds vaker dat gastvrijheid en resultaatgericht een grote rol spelen bij aanbestedingen. Zeker de opdrachtgevers bij wie wij onze dienstverlening uitvoeren willen zich ook op dat gebied steeds meer onderscheiden. Het is niet alleen puur schoonmaak maar ook de totaalbeleving eromheen waar men naar op zoek is. Dat is iets waar wij vanaf dag één in geloven en ook doorvoeren in onze dienstverlening. Het is mooi om te zien dat een opdrachtgever als de Nederlandse Ambassade hier haar keuze op baseert en wij als EW Facility Services het vertrouwen krijgen om dit waar te maken.’

Het schoonmaakonderhoud ten behoeve van de Nederlandse Ambassade en de EU-Vertegenwoordiging te Brussel is namens het Ministerie van Buitenlandse Zaken in de markt gezet.

Informatie: www.ew.nl

 

Reageren?