Boma en Effektief Groep gaan samenwerken

Effektief Groep Boma

BOMA en schoonmaakbedrijf Effektief Groep starten op 1 april een partnership met betrekking tot de toelevering van schoonmaakmiddelen. De keuze voor BOMA is gemaakt omdat BOMA ondersteunend kan zijn aan de ambities van Effektief Groep ten aanzien van innovatie, efficiënte werkprocessen en milieudoelstellingen.

Er wordt bovendien een aanzienlijke besparing gerealiseerd in de werkingskosten door de keuze voor BOMA’s e-tools die de kosten voor Effektief Groep inzichtelijk en beheersbaar maken. Het schoonmaakbedrijf maakt ook gebruik van de logistieke mogelijkheden van schoonmaakgroothandel BOMA met levering in de werkkast tot gevolg. De samenwerking tussen Effektief Groep en BOMA is de opmaat voor een strategisch partnership om gezamenlijk extra diensten te ontwikkelen voor hun klanten.

Keuze voor BOMA
Waarom heeft Effektief Groep voor BOMA gekozen? Patrick Reinders, Directeur van Effektief Groep, legt uit: ‘We zijn voornamelijk gecharmeerd van de ontzorging die BOMA kan bieden en de pragmatische aanpak. Deze no-nonsense mentaliteit en nuchterheid zit ook in ons DNA. Door ons logistieke proces uit te besteden aan BOMA, kunnen we ons richten op onze core business: schoonmaken. We belasten onze medewerkers minder met de zorg voor de juiste middelen en materialen waardoor zij zich kunnen concentreren op de klantrelatie’.

Guus Nieuwlaat, Key Accountmanager van BOMA Nederland vult aan: ‘Schoonmaakbedrijven zoals Effektief Groep kunnen genieten van een optimale kostenbesparing doordat onze ICT-oplossingen zorgen voor meer gebruiksgemak, rendement en controle. Te denken valt aan budgetcontrole per object, uitgebreide managementrapportages, gecontroleerde automatisering en administratieve vereenvoudiging via e-facturatie. Daarbij zijn onze ICT-tools erg vooruitstrevend in de schoonmaakbranche, in eigen beheer ontwikkeld en stellen wij deze kosteloos ter beschikking aan onze klanten.’

Reageren?