Selectie bootcamp EW-Saxion ondernemersaward van start

Saxion EW ondernemersaward

De selectie van de Ondernemers Bootcamp van de EW-Saxion Ondernemers Award is gestart. Vorige week maakte de organisatie reeds bekend welke deelnemers een ticket voor de Bootcamp hebben verdiend. Deze jonge ondernemerstudenten zijn nog in de race om de titel ‘beste student ondernemer van Saxion 2014’.

De selectie voor deze tweedaagse bootcamp is gemaakt op basis van het businessmodel dat door de deelnemers is opgezet na afloop van deelname aan vier themaworkshops gedurende de afgelopen weken.

Bootcamp

Tijdens de bootcamp volgen de deelnemers masterclasses, kunnen zij sparren met business developers, werken zij verder aan hun onderneming of idee en maken in twee dagen tijd een verdiepingsslag. De jonge ondernemers ontmoeten de jury en ontvangen van hen feedback op hun plan. Ook worden ze met een pitchtraining voorbereid op de finale. De bootcamp vindt plaats in bedrijfsverzamelgebouw Spinnerij Oosterveld, een industrieel pand dat omgetoverd is tot een creatieve broedplaats voor ondernemers.

Finale

Na afloop van de bootcamp blijven vijf finalisten over die op woensdag 21 mei 2014 tijdens het Innoversum Innovatiecongres in De Grolsch Veste in Enschede met elkaar uitmaken wie de winnaar van de 5e EW|Saxion Ondernemers Award wordt. De winnaar beloont EW Facility Services met een geldbedrag van 5.000 euro en begeleiding door professionals op het gebied van ondernemen.

Informatie: www.saxion.nl/ondernemersaward

Reageren?