Dolmans genomineerd voor TV Succes Award

Dolmans

In de branche Facilitair is Dolmans Facilitaire Diensten genomineerd voor de TV Succes Award. De nominatie komt voort uit een selectie van vijf succesvolle bedrijven binnen de Facilitaire branche door de jury van de Succes Award.

Dolmans is als beste van de vijf benoemd op basis van de criteria: expertise, mvo, innovatie en uitstraling. Hierdoor is Dolmans in de race om dé TV Succes Award 2014 te winnen.

Op weg naar de verkiezing in januari 2015 wordt publiciteit aan de nominatie gegeven. Allereerst verschijnt op zondag 20 april om 13.00 uur, in het programma de Succesfactor op RTL7, een interview met algemeen directeur, Albert van Wijk. De filmopnames zijn gemaakt bij opdrachtgever Movares Nederland in Utrecht. Een opdrachtgever die net zoals Dolmans, MVO hoog in het vaandel heeft. In de film figureren schoonmaakmede-werkers Saïd Lamin en Jolanda Groeneveld-Luif. Op 26 april om 13.30 uur wordt de uitzending herhaald.
De Nationale TV Succes Award is dé TV ondernemersprijs van Nederland. In 2010 is er met verscheidene instanties gesproken over de slechte economische ontwikkelingen en negatieve berichtgeving hierover in de media. Daaruit is het tv programma de Succesfactor gekomen welke vanaf 2011 elke week is uitgezonden op RTL 7 en RTLZ, met daarin tal van tips van succesvolle bekende Nederlanders en tips van goeroes op dit gebied. In elke aflevering worden 5 succesvolle bedrijven aan de Nederlandse kijker voorgesteld afkomstig uit 5 verschillende branches. Per branche is in de voorselectie een shortlist gemaakt van 5 succesvolle bedrijven waarvan er uiteindelijk één is voorgedragen voor nominatie voor de Nationale TV Succes Award bij de nominatiecommissie.

Informatie: www.dolmans.com

 

Reageren?