Miniskills tijdens ISSA/Interclean

ISSA/Interclean

Tijdens ISSA/Interclean in de Amsterdam RAI van 6 tot en met 9 mei worden ook weer Miniskills-wedstrijden georganiseerd. Een team uit Estland, twee uit Hongarije en drie Nederlandse teams zullen op stand 06.102 in Hal 6 van 10.00 tot 17.00 demonstraties gegeven in de verschillende disciplines.

Het team uit Estland, de twee teams uit Hongarije en drie Nederlandse teams zullen demonstraties geven in verschillende disciplines:

  • Reiniging en desinfectie van een Intensive Care unit;
  • Strippen en conserveren van een harde vloerbedekking;
  • Kristalliseren van een beschadigde kalkstenen vloer;
  • Reinigen van een cleanroom.

Deze taken zijn ook onderdeel van de opdrachten die de teams voorgeschoteld krijgen op de Euroskills wedstrijden begin oktober dit jaar in Lille, Frankrijk.

Deze vriendschappelijke wedstrijden worden mogelijk gemaakt door sponsoring van Alpheios, Hago Zorg, ISSA/Interclean, Staxs, SVS, Vileda en Weska.

Het team dat Nederland gaat vertegenwoordigen bestaat uit een werkneemster van Hago en een van Hago Zorg, zij vinden dit een uitgelezen mogelijkheid te oefenen onder kritisch oog van een internationaal publiek. Voor de 2 overige Nederlandse teams van het Arcus College te Heerlenis dit een mooie gelegenheid hun kennis en vakmanschap te toetsen aan dat van hun professionele collega’s.

Reageren?