Tork presenteert podcast over trends in facilitaire sector

Tork

De facilitaire dienstverlening en de schoonmaakindustrie staan de komende jaren voor een uitdagende paradox: hoe kunnen zij betere kwaliteit leveren en tegelijkertijd kosten verlagen van producten en diensten in hun sector? Tork, onderdeel van SCA en wereldwijde leverancier van hygiëneproducten, lanceert vandaag een interessante podcast.

In de video wordt door belangrijke spelers uit de facilitaire industrie gediscussieerd over de paradox en de toekomst van de sector. Als antwoord op de paradox wordt tijdens de ISSA/Interclean op 7 mei door Tork een belangrijke innovatie gepresenteerd, die uitkomst biedt voor onder meer facilitaire sector en schoonmaakbranche.

In de podcast, The Future of the Facility Service Industry, worden verschillende topics besproken:

• Consolidatie: hoe gaan we om met grote spelers op de markt, die door integratie van dienstverlening en concurrentievermogen nog groter dreigen te worden?
• Aantrekkelijkheid personeel en retentie: hoe kunnen ziekteverzuim en personeelsverloop inzicht geven in de werksituatie van schoonmakers?
• Nieuwe technologie: hoe kan nieuwe technologie gebruikt worden om processen beter te plannen en de business te optimaliseren?
• Het veranderen van werkstijlen en het gedrag van eindgebruikers: hoe hebben veranderende werkstijlen invloed op de manier waarop voorzieningen moeten werken?

De podcast is te bekijken via YouTube en de iTunes Store.

Informatie: www.tork.nl

Reageren?