NOS gunt EW Facility Services middels Best Value Procurement

NOS EW

Half april zetten EW Facility Services en de Nederlandse Omroep Stichting (NOS) hun handtekening onder een nieuwe samenwerking. De facilitair dienstverlener verzorgt vanaf 1 juni de schoonmaakdienstverlening voor het NOS-gebouw op het Media Park in Hilversum en is tevens verantwoordelijk voor het specialistische schoonmaakonderhoud en verschillende servicewerkzaamheden.

De NOS vroeg de aanbesteding uit via de Best Value Procurement methode. Bas Haagen, Directeur Marketing en Sales, vertelt over het traject met de NOS: ‘‘Door de BVP methodiek zijn wij in staat gesteld om onze expertrol te pakken op het gebied van hospitality en flexibiliteit. In de pre-award fase is gebleken dat de NOS veel ervaring heeft met deze methodiek en dat wij in staat worden gesteld om onze expertrol waar te maken.’’

 

De NOS zocht een facilitair dienstverlener die aansluit bij de complexiteit, diversiteit en snelheid waar de NOS mee te maken heeft. Belangrijke gunningscriteria daarbij zijn een hoog service- en kwaliteitsniveau.

Informatie: www.ew.nl

Reageren?