Nocore neemt Peters Informatisering over

Nocore Peters Informatisering Zorg

Nocore Group uit Uden neemt Peters Informatisering uit Tilburg over. Peters Informatisering levert al meer dan vijftien jaar aan thuiszorginstellingen haar softwarepakket Zorgplan. Met Zorgplan kunnen thuiszorginstellingen hun volledige werkprocessen automatiseren. 

Peters Informatisering zal onder de naam Nocore Care onderdeel worden van Nocore Group en wordt gevestigd in Uden. De overname heeft geen personele consequenties.

Uitbreiding naar thuiszorgmarkt

Nocore levert aan meer dan zevenhonderd bedrijven in de schoonmaak- en uitzendbranche een ERP-softwarepakket waarmee bedrijven hun operationele, personele en financiële processen volledig kunnen automatiseren. De overname past in de strategische focus van Nocore en sluit aan op de marktontwikkelingen binnen de schoonmaak- en flexbranche. Met de overname vestigt Nocore zich stevig in het domein van software leveranciers in de thuiszorgbranche.

Zorgplan

Zorgplan sluit naadloos aan op de bestaande softwareproducten van Nocore, waardoor klanten van Nocore diensten kunnen gaan aanbieden aan de thuiszorgmarkt. Zorgplan is met name gespecialiseerd in de ‘voorkant’ van de thuiszorgprocessen, waaronder klantdossiers, personele planning en taakplanning van thuiszorgmedewerkers bij cliënten. Zowel schoonmaak als verpleegkundige taken worden ondersteund en de software is door de zorgautoriteiten gecertificeerd. Ook het elektronisch meldingsverkeer richting zorgkantoren, zorgverzekeraars en gemeenten wordt volledig ondersteund. Met Zorgplan kunnen schoonmaakbedrijven zich op een eenvoudige en efficiënte manier toegang verschaffen tot de snel ontwikkelende thuiszorgmarkt.

Begeleiding

Naast de software begeleidt Nocore haar klanten met masterclasses waarbij alle ins en outs van de thuiszorgmarkt worden besproken en ondersteunt Nocore haar klanten met consultants die gespecialiseerd zijn in de wet en regelgeving ten aanzien van thuiszorg.

Informatie: www.nocore.nl

Reageren?